3 tips voor het kopen van een nieuwe badkamer

Nieuwe badkamer kopen

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Dit is een goede investering voor uw huis, maar sta wel goed stil bij iedere stap die u neemt. Met een nieuwe badkamer zult u vele jaren vooruit moeten, dus zorg ervoor dat u weet wat u koopt. Kwieq helpt u met 3 tips voor het kopen van een nieuwe badkamer.

Tip 1: goede voorbereiding

Het belangrijkst is het hebben van een goede voorbereiding. Als u een badkamer wilt kopen is het goed dat je beslagen ten ijs komt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, dus bekijk eens wat voor opties je hebt. Kijk eens in een magazine of zoek eens op internet naar de mogelijkheden. U kunt ook een badkamerspecialist inschakelen om een plan op te stellen.

Tip 2: bepaal je budget

Het laten plaatsen van een badkamer is een dure klus, waarvoor u een groot bedrag nodig zult hebben. Bepaal voor uzelf op het begin hoeveel geld u te besteden heeft voor deze klus. Onderhandel met de vakmannen over de prijs van de badkamer en zie ook de installatiekosten niet over het hoofd.

Tip 3: badkamer groter maken

Iedereen houdt van een grote badkamer, maar helaas zijn niet alle badkamers zo groot als u dat zou willen. Dankzij optische effecten kun je het doen lijken alsof de badkamer groter is dan deze in feite is. Gebruik hiervoor rustige kleuren, een leeg vloeroppervlak en grote tegels, die diagonaal op de vloer worden gelegd. Kies voor hoge kasten of voor kasten op wieltjes met open schappen. Een ander punt waardoor je een ruimtelijk effect creëert is het verwijderen van de traditionele radiatoren en het plaatsen van design radiatoren of vloerverwarming. Daarnaast doet een grote spiegel wonderen als het gaat om het creëren van ruimte.

1 reactie

  1. Om de badkamer op te laten vallen, kunt u natuurlijk ook werken met kleuren. Laat het sanitair aansluiten bij de kleur van uw kastjes en muur. Het geeft een leuk en stijlvol effect! En door bepaalde kleuren lijkt je badkamer echt groter dan dat hij werkelijk is!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *