De Haas Installatietechniek

Direct contact? Bel 085 500 9928

De Haas Installatietechniek staat klaar voor al uw badkamer klussen! Zo ontwerpen, betegelen, renoveren, verbouwen en het plaatsen van nieuw sanitair voor u. Eigenlijk alles wat met uw badkamer te maken heeft, doen wij voor u. Met onze scherpe tarieven laten wij veel tevreden klanten achter met een nieuwe badkamer. Wij houden van duidelijke afspraken om misverstanden te voorkomen. Dat werkt voor u en voor ons niet fijn. U wilt graag weten waar u aan toe bent en dat willen wij voor u verwerkelijken. Heeft u een badkamerinstallateur nodig? Belt u dan naar 085 500 9928. Onze werknemers geven goede adviezen en sturen als het nodig is gelijk een monteur naar u toe.
De Haas installatietechniek

Uw badkamer renoveren?

Bent u uitgekeken op uw huidige badkamer en wilt u nu wel weer eens wat anders? Dan zijn wij de specialist die u zoekt! Wij renoveren regelmatig badkamers en weten exact wat wij moeten doen. Het renoveren van uw badkamer is goedkoper dan een geheel nieuwe. Dat terwijl het bijna het zelfde resultaat kan hebben. Een badkamer kan er namelijk al geheel nieuw uitzien als u ander sanitair en betegeling in zit. Bent u benieuwd naar wat een renovatie gaat kosten? Belt u dan met onze experts via 085 500 9928.

Plaatsen van sanitair

Sanitair wordt na de loop der tijd erg snel minder. De bouten waarmee het toilet is vast gezet roesten snel weg. Dat ziet er niet mooi uit. Daarom plaatsen wij graag nieuw sanitair voor u. Ook voor als u gewoon eens wat anders wilt in uw badkamer. Wij hebben binnen een dag nieuw sanitair voor u aangesloten.

Uneto-Vni Gecertificeerd

Wij bij De Haas zijn Uneto-Vni gecertificeerd. Dat houdt in dat wij moeten werken naar bepaalde maatstaven. Ons werk wordt gecontroleerd op vakkundigheid en op klantvriendelijkheid. U mag er vanuit gaan dat het werk wat wij leveren goed gedaan wordt en dat u er geen klachten over zult hebben. Heeft u een badkamerklus die u graag gedaan wilt hebben? Dan zijn wij het bedrijf voor uw klus!

Contact

Wanneer u het contactformulier invult zullen wij zo z.s.m. contact met u opnemen. Bij spoed adviseren wij u telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2