Merts badkamer installateur

Voor service aan uw badkamer!

Merts badkamer installateur

Bent u opzoek naar een installateur die uw badkamer onder handen kan nemen? Dan bent u bij Merts badkamer installateur aan het juiste adres. Wij nemen uw badkamer onderhanden en toveren deze om tot één van de mooiste plekken in het huis. Wij verbouwen, renoveren, plaatsen nieuw sanitair en ontwerpen nieuwe badkamers voor onze klanten. Bij ons zijn al uw wensen welkom en wij zullen deze omzetten tot een droom badkamer. Voor uw eigen droombadkamer of badkamer klus zijn wij te bereiken via het contactformulier. Er zal altijd een specialist voor u klaar staan die u kan helpen. Onze experts geven u uitstekend advies omdat zij dagelijks in het werkveld actief zijn.

Allround installateur

Wij zijn een allround installatie bedrijf. Elke badkamer klus is dus een klus voor ons. Als u een klus aan ons overlaat weet u dat u het in de juiste handen heeft gelegd. Wij weten alles van badkamers en knappen dagelijks nieuwe badkamers op. Om voor u al onze werkzaamheden op rijtje te zetten, wordt het voor u duidelijk waar u ons voor in kan schakelen.

  • Badkamer renovatie
  • Verbouwing van uw badkamer
  • Nieuw sanitair plaatsen
  • Wanden van de badkamer opnieuw betegelen
  • Badkamer ontwerp

Zoals u hierboven leest nemen wij uw gehele badkamer onderhanden. Wij werken alleen met scherp geprijsde klussen. U betaald bij ons dus nooit teveel!

Scherpe tarieven

Wij willen eerlijke prijzen voor onze klanten zodat deze in de toekomst nog eens bij ons komen. Daarom werken wij met scherpe tarieven. Dat betekent niet dat wij kwalitatief minder goed werk leveren. Wij willen onze klanten namelijk tevreden houden.

Duidelijke afspraken

Wij kunnen ons werk het beste uitvoeren als er duidelijke afspraken zijn gemaakt. U en wij weten waar we aan toe zijn, dat is wel zo prettig. Tevens willen wij graag in de ochtend al aan de slag. uit ervaring weten wij dat wij dan een klus binnen een dag af hebben. Dat is voor u prettig omdat wij de volgende dag niet nogmaals hoeven langs te komen en wij kunnen de dag erna weer ergens anders heen. Heeft u nog een klus liggen en wilt u een betrouwbare aannemer? Neem dan contact met ons op!

Sanitair plaatsen

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bezorgen uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.