Douchecabine

Direct contact met een erkende badkamerspecialist!

Een douchecabine biedt enorm veel voordelen ten opzichte van een normale douche met bijvoorbeeld een douchegordijn. Bij een douchegordijn kan er nog wel eens water weglopen uw badkamer in. Dit moet u naderhand opruimen en schoonmaken. Bij een douchecabine blijft al het water in de cabine en hebt u geen last van water wat wegloopt. Daarnaast is een douchecabine goed afsluitbaar. Hierdoor voelt de cabine warmer aan, doordat het warme water van de douche de cabine blijft verwarmen. De warme stoom ontsnapt minder snel.

De douchecabine onderhouden

Het is verstandig om de douchecabine regelmatig te voorzien van onderhoud. Door al het water wat tijdens een douchebeurt op de wanden spat, ontstaat er kalkvorming op de tegels en douchewand van de cabine. Deze kalkvorming kunt u met speciale middelen verwijderen. Wanneer u klaar bent met u douchebeurt, is het verstandig om de wand van de cabine en de tegels af te spoelen met koud water. Nu denkt u misschien, waarom koud water en geen warm? Nou, koud water bevat minder kalk. Zo kunt u voorkomen dat er extreme kalkvorming op de wanden van uw douchecabine komt. Daarnaast is het verstandig om de oppervlaktes hierna droog te maken met bijvoorbeeld een handdoek.

Het schoonmaken

De douchecabine schoonmaken is in principe vrij eenvoudig, u kunt de cabine afnemen met een doekje. Maar hier moet u al op een aantal dingen letten. Let erop dat u kiest voor een zachte doek, spons of zeem. Zo veroorzaakt u geen krassen op het oppervlak. Daarnaast moet u erop letten dat u milde reinigingsmiddelen gebruikt. Op de verpakking staat vaak aangegeven op welk oppervlak u het middel het beste kunt gebruiken.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bezorgen uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.