Friso Badkamer Installatie

Friso Sanitair

Badkamerrenovatie Friso

★★★★
Op basis van 44 beoordelingen

Friso Sanitair helpt u de beste keuzes maken. Wij helpen u graag bij het kiezen van uw badkamer sanitair of bij het kiezen van de kleuren etc.

  • Geven advies
  • 24 uurservice
  • Renovatie en installatie

Meer bedrijven uit Friesland

Badkamer Friesland

Direct contact met een erkende badkamerspecialist!

Als u graag uw badkamer wilt laten renoveren of verbouwen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het maakt niet uit hoe klein of groot de opdracht is, onze specialisten helpen u graag. Doordat ze in de nabije omgeving van Friesland gevestigd zitten, kunnen ze ’s ochtends vroeg bij u zijn waardoor de verbouwing wellicht binnen een paar dagen afgerond kan zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de opdracht. Tegenwoordig speelt een badkamer een belangrijke rol in een woning, het is een ruimte waar u tot rust kunt komen. Daarom is het mooi als alles een rustig geheel vormt.

Van idee tot uitwerking

Als u zelf al een aantal ideeën op papier hebt gezet en weet wat u wilt met uw badkamer, dan kunnen wij dit uitwerken tot een definitief ontwerp. Als u wel een aantal ideeën heeft maar niet weet hoe u dit toe kunt passen in uw nieuwe badkamer, dan kunnen de experts u voorzien van advies. De experts kunnen dan met u meekijken wat de mogelijkheden zijn en dit uitwerken tot een definitief ontwerp. U kunt dus bij ons terecht voor het ontwerpen, verbouwen of renoveren van uw badkamer. Onze specialisten in Friesland helpen u graag.

Sanitair

Als uw sanitair is verouderd, verkleurd of beschadigd, dan is het wellicht toe aan vervanging. Misschien wilt u sanitair in een ander e kleur, vorm of wilt u het sanitair op een andere plek plaatsen. Dit is allemaal mogelijk. Het is belangrijk dat u gelijk een goede keuze maakt qua sanitair, het verplaatsen van sanitair is erg lastig. Alle leidingen moeten namelijk op de juiste plaats geïnstalleerd worden. Als uw sanitair alleen dof is geworden door het vele gebruik, dan is het mogelijk om een nieuwe top coat aan te brengen. Hierdoor lijkt uw sanitair weer als nieuw. Laat u adviseren door onze experts uit Friesland wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot uw huidige sanitair.

Tegels en badkamermeubels

Als u nieuwe tegels of badkamermeubels wilt laten plaatsen in uw badkamer, dan is het verstandig om u goed te oriënteren op de mogelijkheden. Er zijn grote tegels, tegels met anti slip, maar u moet er ook rekening mee houden dat het bij uw badkamer ontwerp past. Grote tegels geven de ruimte een rustig aanzicht en laten de ruimte optisch groter lijken. Als u nieuwe badkamermeubels wilt, dan is het fijn als u genoeg opbergruimte heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld uw handdoeken en doucheschuim hierin opbergen. Een badkamer moet natuurlijk van alle gemakken zijn voorzien.

Vergelijk installateurs uit Friesland

Het is verstandig om meerdere installateurs te vergelijken. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald voor dezelfde werkzaamheden. Bij ons hebt u de mogelijkheid om eenvoudig meerdere offertes aan te vragen bij experts in Friesland. Het aanvragen van deze offertes is geheel vrijblijvend en kost weinig tijd.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bezorgen uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.