Badkamer offerteaanvraag

Op 25-05-2015 23:15 ontving Kwieq de volgende offerte aanvraag:

Wij willen onze badkamer/toilet verbouwen. Wij zoeken hiervoor iemand (bedrijf) die installatie/breekwerk//riolering/electra en CV werk kan doen.

Het is een gecombineerde badkamer (douche, hoekbad, wastafel) en toilet (wc, urinoir, wastafeltje), gescheiden door een tussendeur. Het is een min of meer een driehoekige ruimte van ongeveer 7m2. Wij willen deze opnieuw inrichten. Het toilet moet een aparte ruimte worden. Het urinoir komt te vervallen. De ruimte die vrijkomt moet een (inloop)douche, ligbad, 2 wastafels en een goede veilig vochtafvoer bevatten. Tevens moet er ruimte voor radiatoren zijn. De hoogte van de badkamer is gelimiteerd (2.10m max) en het plafond loopt schuin af.

Wij verwachten dat u op basis van deze informatie en een eventueel bezoek ons een heldere prijsopgave geven van de kosten van alle werkzaamheden en materialen die nodig zijn om al het voorbereidende werk te verrichten (wanden, plafond, leidingen, electra, doorvoeren, afvoeren, etc). Uitgesplitst naar: materiaalkosten, sloop/breekwerk, installatie, afwerking.

De wanden moeten voorbereid zijn voor tegelwerk en/of betonlook afwerking.