Kosten nieuw sanitair

Direct contact met een erkende badkamerspecialist!

Het inrichten van uw badkamer kan in verschillende stijlen. Maar het sanitair bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw badkamer. Ook wandtegels en de vloertegels spelen een grote rol. Er is enorm veel keuze in materiaal, vorm, luxe opties en het doel van het sanitair. Er is een duidelijk verschil in de prijs en kwaliteit verhouding.

Wat valt er onder de term sanitair?

Als u de term sanitair hoort, dan denkt u misschien gelijk aan een toilet. Maar deze term omvat meerdere onderdelen zoals:

  • Toilet, urinoir en een bidet
  • Badmeubelen en systeembaden
  • Wastafels en spiegels
  • Kranen
  • Douchecabines, doucheafscheidingen en douchebakken
  • Spoelsystemen en afvoermaterialen

De kosten van sanitair

Een renovatie van uw badkamer of het gedeeltelijk vervangen van het sanitair kost geld. Maar waar moet u precies rekening mee houden qua kosten? De kosten zijn voor een groot gedeelte afhankelijk van het sanitair dat u plaatst in uw badkamer. Voor de kosten moet u rekening houden met kosten van €5000,- €11000,-. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw keuze. Wanneer u kiest voor een standaard badkamer in plaats van een luxe badkamer zijn de kosten een stuk lager.

Onze specialisten

Natuurlijk hebt u meer kosten als u het de badkamermeubelen laat plaatsen door een specialist, maar dan weet u wel zeker dat de montage goed wordt uitgevoerd. Dit voorkomt problemen achteraf. Bent u al een lange tijd aan het nadenken over een nieuwe inrichting in uw badkamer of toilet? Vraag dan bij ons een offerte aan. Zo heeft u direct een idee wat de kosten zijn!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bezorgen uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.