Badkamer leads

Wij nemen uw klantenwerving uit handen!

Telefonisch contact

Heeft u vragen over deelname?
Wij staan u graag te woord.

085 500 9900

Uw bedrijf aanmelden

Bent u als badkamer specialist op zoek naar nieuwe klanten? Wij kunnen hiervoor zorgen! Kwieq heeft veel kennis op het gebied van online marketing en kan uw klantenwerving verzorgen. Het is dus mogelijk om te profiteren van onze dienstverlening. Wij voorzien u van leads (potentiële klanten) op basis van het no cure, no pay principe. Het is zaak voor u om deze leads om te zetten naar daadwerkelijke klanten.

Klantenwerving door onze effectieve media

Als badkamer expert is het belangrijk dat u goed vindbaar bent in zoekmachines. Kwieq zorgt hiervoor en brengt potentiële klanten met u in contact. De badkamer leads bij u in de omgeving zetten wij naar u door, uw werkgebied kunt u vooraf aan ons doorgeven.

  • Neem deel op basis van no cure, no pay werkwijze. U investeert een vast bedrag per aanvraag. Indien u geen leads ontvangt, dan ontvangt u ook geen rekening, bovendien weet u vooraf exact waar u aan toe bent
  • U profiteert van onze kennis op het gebied van online marketing, vergroot uw naamsbekendheid als badkamer specialist
  • Goede vindbaarheid in zoekmachines op het internet
  • Profiteer van onze kennis op het gebied van online marketing en ontvang aanvragen van potentiële klanten (leads) via Kwieq
  • Alles perfect meetbaar. U ontvangt maandelijks een gespecificeerd overzicht van alle aanvragen

U wilt toch ook uw omzet verhogen?

Als badkamer specialist bent u altijd op zoek naar verschillende manieren waarmee u uw omzet kunt verhogen. Wij kunnen voor uw bedrijf de leadgeneratie verzorgen. Wij zetten leads voor badkamer aanvragen naar u door en u kunt deze leads omzetten naar klanten. U kunt u met uw kennis geheel richten op alle werkzaamheden als badkamer expert en kan de klantenwerving aan ons overlaten. Kwieq heeft veel ervaring in het verzorgen van leadgeneratie.

Kennis maken?

Wij voorzien u van leads en verzorgen uw klantenwerving. U betaalt ons voor de leadgeneratie volgens de no cure, no pay werkwijze. Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. Als u het contactformulier zo volledig mogelijk invult brengen wij kosteloos en vrijblijvend voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn.