Boer Badkamer Reperatie

Boer en Zn. Sanitair

Badkamerrenovatie Boer

★★★★★
Op basis van 34 beoordelingen

Boer en Zn. Sanitair bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd van dienst zijn.

  • Kwaliteit tegen betaalbare prijzen
  • Snelle service
  • Vriendelijke medewerkers

Meer bedrijven uit Marum

Badkamer Marum

Direct contact met een erkende badkamerspecialist!

U spendeert veel tijd in uw badkamer. De badkamer is vaak de plek waar men even tot zichzelf kan komen, om lekker alleen te zijn bijvoorbeeld. Bent u een beetje uitgekeken op uw badkamer? Wij kunnen voor u renoveren en verbouwen. Wie weet is het sanitair en zijn de badkamertegels versleten. Onze specialisten vervangen de tegels en verplaatsen het sanitair indien u dat wenst. Door verschillende prijsopgaven aan te vragen via ons krijgt u gegarandeerd het beste aanbod uit Marum. Wij verplichten u hiermee nergens aan en het kost u niets. Wel vergelijkt u zo al het aanbod wanneer het u uitkomt.

Voor het complete plaatje

Onze specialisten kunnen uw badkamer verbouwen en renoveren. Indien u al een goed idee heeft over wat u met uw badkamer wilt, kunnen zij controleren of uw wensen realiseerbaar zijn en het eind ontwerp voor u maken. Als u nog niet goed weet wat u met uw badkamer wilt, dan kunt u het ontwerp aan onze professionals overlaten. Het is belangrijk dat alles perfect passend is voordat er wordt begonnen met het renoveren of verbouwen. Als u een complete renovatie wilt, zal uw badkamer helemaal leeg worden gehaald, vanuit dit beginsel wordt alle opgebouwd. Onze experts uit Marum staan voor u klaar!

Ervaren en vakkundig

Het kiezen van de juiste specialist is geen gemakkelijke klus. Er is veel aanbod van experts in Marum. Via ons vraagt u enkele prijsopgaven aan om het aanbod naast elkaar te leggen en een weloverwogen keuze te maken. Alle professionals waar wij mee werken leveren gegarandeerd de beste service en vakmanschap uit Marum. Zij zijn allen zeer ervaren en u zult beslist tevreden zijn met het eindproduct.

Sanitair, tegels en badkamermeubels

Het aanbod van tegels, sanitair en badkamermeubels is in Marum zeer divers en uitgebreid. Als u een kleine ruimte heeft dan lijkt deze door een grotere maat badkamertegels groter. Kleine tegels hebben meer voegwerk en de ruimte lijkt daardoor kleiner. Voor een succesvolle renovatie of verbouwing heeft u passend sanitair nodig. Onze experts kunnen u raadgeving geven over wat er mogelijk is voor u. Na veelvuldig gebruik kan uw sanitair verslijten. Het is dan mogelijk om een top coat aan te laten brengen. Alles zal weer die uitstraling hebben van toen u het net had gekocht. U kunt het beste kiezen voor badkamermeubels met veel bergruimte. Zo is het mogelijk om alles netjes op te ruimen, uw badkamer ziet er dan er altijd opgeruimd uit.

Prijsopgaven vergelijken

Veel specialisten uit Marum bieden hetzelfde aanbod van sanitair, tegels en badkamermeubels, maar voor een andere prijs. Wanneer u enkele prijsopgaven aanvraagt en het aanbod naast elkaar legt is het aan u om de beste aanbiedingen uit te kiezen. Betaal niet meer dan nodig is voor uw sanitair en vraag bij ons een aantal prijsopgaven aan. U bent nergens aan verplicht en het maakt het kiezen van een expert uit Marum wel zo gemakkelijk.

Bekijk werkgebied in Marum
  • Boerakker
  • Marum-Noordoost
  • Niebert
  • Nuis
  • De Wilp

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bezorgen uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.