Profiteer van de 6% btw regeling

Badkamer renoveren 6% btw

Bent u uitgekeken op uw huidige badkamer en bent u toe aan iets heel anders? Een complete renovatie van uw badkamer is de oplossing. Vernieuw uw douche, toilet, bad, wastafels, wandtegels en vloer voor een nieuwe uitstraling. U kunt kiezen voor andere kleuren, een andere inrichting, ander sanitair of een hele andere functie aan uw huidige badkamer geven en de badkamer ergens anders in uw woning plaatsen.

6% btw regeling bij badkamer renovatie

Wanneer u op uw badkamer bent uitgekeken en uw huis ouder is dan twee jaar. Dan komt u tussen 1 maart 2013 en 1 januari 2015 in aanmerking voor de 6% btw regeling. Zo kunt u veel geld besparen op het renoveren van uw badkamer. Misschien bent u op dit moment niet van plan om uw badkamer te renoveren, maar ligt het wel in de planning om dit in de komende jaren te doen. Dan is dit een goede mogelijkheid om op dit moment alsnog uw badkamer te renoveren omdat u dat tegen een lage prijs kunt laten doen.

Waar moet u rekening mee houden?

Onder de 6% btw regeling valt het herstellen, vervangen, vergroten of vernieuwen van uw huis of delen van uw huis. De 6% btw regeling geldt op het arbeidsloon en dus niet op de materiaal kosten. Hier moet u dus wel rekening mee houden. Op het materiaal geldt de gewone btw regeling van 21%. Dus wanneer u arbeidsloon en materiaalkosten aan uw aannemer betaalt. Dan moet het arbeidsloon van de materiaalkosten worden gescheiden en moet er over elk deel apart de btw worden berekend.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *