Renovatie

Direct contact met een erkende badkamerspecialist!

Wanneer u bent uitgekeken op uw huidige badkamer en hebt besloten dat u toe bent aan iets nieuws, dan zijn er meerdere mogelijkheden. Een kleine renovatie of een grote renovatie. U kunt uw badkamer veranderen met accessoires, kleuren, verf en een andere kleur handdoeken. Maar het leukste is om uw badkamer in zijn geheel te renoveren zodat u een compleet nieuwe badkamer hebt. Maar dan komt u al snel op het punten van alle kosten. Gelukkig kunt u het zo duur maken als u zelf wilt en is het mogelijk om veel geld te besparen.

Begroting

Het is verstandig om vooraf een begroting te maken. Zo hebt u een beeld van de geschatte kosten, zo komt u na de verbouwing niet voor een grote verrassing te staan. In de begroting moet rekening houden met het uurloon van eventuele klussers, het verwijderen van sanitair, nieuw sanitair en het plaatsen van nieuw sanitair, tegels verwijderen en plaatsen en de kosten van de tegels, verf, loodgieterswerk voor leidingen, elektra, vloer en de afwerking van uw badkamer. Daarnaast wilt u zelf misschien nog accessoires kopen en moet u rekening houden met onvoorziene kosten.

Besparen

Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk geld besparen op een renovatie. Door de renovatie voor een groot gedeelte zelf uit te voeren, is het mogelijk om een hoop geld te besparen. Zo hoeft u geen uurloon te betalen en alleen de kosten voor het materiaal. Daarnaast zijn er vaak aanbiedingen in de bouwmarkt. Als u deze aanbiedingen in de gaten houdt, kunt u een hoop geld besparen. Zo kunt u het materiaal voor de renovatie voor een relatief lage prijs aanschaffen. Daarnaast is het slim om sanitair wat nog goed is, gewoon weer te gebruiken. U kunt het sanitair verwijderen en daarna opfrissen en opknappen zodat het voor een andere uitstraling zorgt. Het is slim om vooraf te beslissen waar u meer geld aan wilt besteden en waar u op wilt besparen.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bezorgen uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.