Sanitair

Direct contact met een erkende badkamerspecialist!

Het sanitair in uw badkamer heeft vooral een functie. Een douchecabine om te douchen, een bad om in bad te gaan en een wastafel om u te kunnen wassen of om te tanden poetsen. De meeste sanitaire voorzieningen zijn gemaakt van een keramisch materiaal. Het keramische materiaal is afgewerkt met glazuur. Dit glazuur zorgt ervoor dat het sanitair makkelijk valt te onderhouden. Maar wanneer er beschadigingen in het glazuur komen, moet u oppassen. Er kunnen scheuren ontstaan waar vuil zich ophoopt of u kunt u zelfs bezeren. Let daarom altijd op dat u geen zware voorwerpen op uw sanitair laat vallen.

Onderhouden van sanitair

Om hygiënische redenen is het verstandig om uw wc dagelijks schoon te maken. Hier kunt u normale schoonmaakmiddelen voor gebruiken die ook te koop zijn in de supermarkt. Voor periodiek onderhoud aan uw sanitair, of wanneer er vuil op het sanitair zit wat moeilijk is te verwijderen. Dan is het verstandig om schoonmaakmiddelen aan te schaffen die specifiek voor het probleem met uw sanitair bedoeld zijn.

Algemene onderhoudsinstructies

Het is belangrijk dat u uw sanitair na gebruik altijd droog maakt. Denk hierbij aan uw douche of badkuip. Stilstaand water kan schade veroorzaken aan de kitranden en veroorzaakt kalk op de tegels. Zorg daarnaast voor een goede luchtkwaliteit in uw badkamer, als het erg vochtig is kunnen er schimmels ontstaan. Gebruik bij het schoonmaken nooit een microvezeldoekje, deze kan het oppervlakte beschadigen met krassen. Maak daarom gebruik van een zachte doek, spons of zeem. Wanneer u gebruik maakt van schoonmaakmiddelen, is het belangrijk dat u gebruik maakt van milde, in water oplosbare schoonmaakmiddelen. Let goed op de aanwijzingen op de verpakking. Staat uw schoonmaakdoeleinde niet vermeld? Gebruik het schoonmaakmiddel dan niet op het oppervlak. Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen, want deze middelen kunnen net als de doekjes schade veroorzaken aan uw sanitair.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bezorgen uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.