Tips om handig uw badkamer in te delen

Badkamer in te delen

Wilt u graag uw badkamer verbouwen en wilt u dus wat aanpassingen doen? Dan hebben wij een aantal tips voor u om de ruimte goed in te delen. Wij zullen u vertellen hoe u onder andere ruimte kunt winnen. Door onze tips zal uw badkamer erg trendy en persoonlijk worden en zal uw dag altijd goed beginnen en eindigen.

Badkamer voor het hele gezin

Vaak wordt er door meer personen gebruik gemaakt van de badkamer. Daarom is het handig om te kiezen voor een dubbele wastafel. Ook is het handiger om voor een tweepersoons douche te kiezen, dit neemt namelijk minder ruimte in beslag dan een luxe bad.

Douche en/of bad

Als u een douche neemt met veel glas, dan zal de ruimte groter lijken. Een douche met minder glas is dus het tegenovergestelde. Moderne badkamers komen tegenwoordig bijna altijd met een inloopdouche. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een bad en douche in één, zo creëert u ook meer ruimte.

Hout in de badkamer

U brengt veel tijd door in de badkamer. Hier kunt u ontspannen na een lange, drukke dag. Daarom is het belangrijk om voor de juiste materialen te kiezen. Hout is namelijk het materiaal dat rust en warmte uitstraalt in een badkamer. Maar er zijn natuurlijk ook vele andere soorten materialen waar u voor kunt kiezen.

Badkamermeubels

Als u kiest voor de juist badkamermeubels, dan kunt u de ruimte ook groter laten lijken.

  • Kies voor zwevende badkamermeubels
  • Grote spiegels
  • Vloerverwarming (zo laat u de muren vrij)
  • Een bad dat helemaal of voor een gedeelte in de grond zit
  • Inloopdouches, deze houden de vloer vrij
  • Een dakkapel, dit levert extra ruimte en licht op
  • Ingebouwde kasten, laat de ruimte ook groter lijken

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *