Vriends Badkamer Installatie

Installatiebedrijf Vriends

Badkamerrenovatie Vriends

★★★★
Op basis van 32 beoordelingen

Installatiebedrijf Vriends maakt een ontwerp voor u en verbouwd uw badkamer tot de mooiste badkamer. Wilde u altijd al een erg mooie badkamer, maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Wij beginnen met het maken van een ontwerp en gaan zo verder met de verbouwing van uw badkamer. Wij garanderen u dat u tevreden zult zijn met het resultaat.

Meer bedrijven uit Winsum

Badkamer Winsum

Direct contact met een erkende badkamerspecialist!

U spendeert veel tijd in uw badkamer. De badkamer is vaak de plek waar men even tot zichzelf kan komen, om lekker alleen te zijn bijvoorbeeld. Bent u een beetje uitgekeken op uw badkamer? Wij kunnen voor u renoveren en verbouwen. Wie weet is het sanitair en zijn de badkamertegels versleten. Onze specialisten vervangen de tegels en verplaatsen het sanitair indien u dat wenst. Door verschillende prijsopgaven aan te vragen via ons krijgt u gegarandeerd het beste aanbod uit Winsum. Wij verplichten u hiermee nergens aan en het kost u niets. Wel vergelijkt u zo al het aanbod wanneer het u uitkomt.

Voor het complete plaatje

Onze specialisten kunnen uw badkamer verbouwen en renoveren. Indien u al een goed idee heeft over wat u met uw badkamer wilt, kunnen zij controleren of uw wensen realiseerbaar zijn en het eind ontwerp voor u maken. Als u nog niet goed weet wat u met uw badkamer wilt, dan kunt u het ontwerp aan onze professionals overlaten. Het is belangrijk dat alles perfect passend is voordat er wordt begonnen met het renoveren of verbouwen. Als u een complete renovatie wilt, zal uw badkamer helemaal leeg worden gehaald, vanuit dit beginsel wordt alle opgebouwd. Onze experts uit Winsum staan voor u klaar!

Ervaren en vakkundig

Het kiezen van de juiste specialist is geen gemakkelijke klus. Er is veel aanbod van experts in Winsum. Via ons vraagt u enkele prijsopgaven aan om het aanbod naast elkaar te leggen en een weloverwogen keuze te maken. Alle professionals waar wij mee werken leveren gegarandeerd de beste service en vakmanschap uit Winsum. Zij zijn allen zeer ervaren en u zult beslist tevreden zijn met het eindproduct.

Sanitair, tegels en badkamermeubels

Het aanbod van tegels, sanitair en badkamermeubels is in Winsum zeer divers en uitgebreid. Als u een kleine ruimte heeft dan lijkt deze door een grotere maat badkamertegels groter. Kleine tegels hebben meer voegwerk en de ruimte lijkt daardoor kleiner. Voor een succesvolle renovatie of verbouwing heeft u passend sanitair nodig. Onze experts kunnen u raadgeving geven over wat er mogelijk is voor u. Na veelvuldig gebruik kan uw sanitair verslijten. Het is dan mogelijk om een top coat aan te laten brengen. Alles zal weer die uitstraling hebben van toen u het net had gekocht. U kunt het beste kiezen voor badkamermeubels met veel bergruimte. Zo is het mogelijk om alles netjes op te ruimen, uw badkamer ziet er dan er altijd opgeruimd uit.

Prijsopgaven vergelijken

Veel specialisten uit Winsum bieden hetzelfde aanbod van sanitair, tegels en badkamermeubels, maar voor een andere prijs. Wanneer u enkele prijsopgaven aanvraagt en het aanbod naast elkaar legt is het aan u om de beste aanbiedingen uit te kiezen. Betaal niet meer dan nodig is voor uw sanitair en vraag bij ons een aantal prijsopgaven aan. U bent nergens aan verplicht en het maakt het kiezen van een expert uit Winsum wel zo gemakkelijk.

Bekijk werkgebied in Winsum
  • Garnwerd
  • Den Andel
  • Adorp
  • Potmaar
  • Sauwerd
  • De Brake
  • Obergum
  • Baflo
  • Ripperda
  • Ezinge

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bezorgen uw bedrijf gegarandeerd nieuwe klanten.